Referenties
KUNSTPLATFORM

See All This is een kunstmagazine én online platform, opgericht in 2015. Progon Software bouwde zowel front- als back-end van de complexe website, bestaande uit talloze rubrieken, webshops en servicepagina's. Op verzoek van de klant bouwde Progon een cms op WordPress-basis, maar uit veiligheids- en optimaliseringsoogpunt zonder gebruik te maken van bestaande thema's en plugins. Alles werd nieuw geprogrammeerd, specifiek voor See All This. 

In de daarop volgende jaren deed Progon het onderhoud van de site en verzorgde alle gewenste aanpassingen. Progon verzorgt ook de hosting voor See All This. De contentrijke site werd in 2016 opgenomen in het digitale archief van de Koninklijke Bibliotheek.

PERIODE 2015 - heden

IN SAMENWERKING MET Shakers (digitale strategie), Charlotte Visser (ontwerp)

URL www.seeallthis.com

Darussafaka
De Darüşşafaka Society is een Turkse NGO die sinds 1863 ijvert om getalenteerde kinderen die een of beide ouders zijn verloren kansen op educatie te bieden. Progon Software bouwde voor Darüşşafaka een donatiesysteem, inclusief een cms en betaalsysteem op basis van API's van Turkse banken, en koppelde dat aan Salesforce.

PERIODE 02/2016 - heden

URL www.darussafaka.org

Martin Schilder Groep
Martin Schilder Groep
Voor Volkswagen/Audi-dealer Martin Schilder Groep realiseerde Progon Software een systeem dat realtime de voorraadstatus bijwerkte op meerdere portals waar het bedrijf auto's aanbood, inclusief hun eigen website. Progon nam ook het beheer, onderhoud en hosting van de websites over, inclusief online taxatie-module en een koppeling online marketingsysteem Act-On.
Martin Schilder Groep werd in 2018 overgenomen door Broekhuis; Progon zet voor Broekhuis een aantal taken voort.

PERIODE 10/2014 - 05/2018

ULU
ULU
ULU is een mobiliteitsplatform dat ritregistraties, voertuigtracking en andere mobiliteitskwesties makkelijker maakt. Progon Software ontwikkelde de website voor ULU, met een responsive front-end en een geheel eigen cms als back-end. Progon verzorgt ook de hosting van de website.

PERIODE 2018 - Heden

Opdrachtgevers
ULU
See All This
Shortleasen
Martin Schilder Group
Broekhuis
Darüssafaka
KEDV
Institute Orshof
Simurg
UNICEF
Orshof Pionier
AW PRO
BVL IT
Cartracker
Digitale Woonassistent
Ideeversa
Kitchen and Living
Landarie
Landgoed Ulvenhart
Misterbricks
MyMall
Next Level Academy
Nightbird
Shakers
Support at Work
Takaroo
Tandartspraktijk Maresingel
Mondfit
Upventure