Onze diensten

Cloud

Cloud

Vandaag de dag wil je overal bij je data kunnen. Niet alleen op kantoor achter de pc, maar ook op je telefoon of tablet, en desnoods op de computer van een ander. Progon bouwt oplossingen die via de cloud werken, en dus op elke apparaat toegankelijk zijn. Vaak gewoon vanuit de webbrowser, zonder enige installatie.

Web

Web

Progon bouwt applicaties, maar ook websites en webshops. Daarbij kunnen we alle aspecten voor onze rekening nemen: van functioneel en grafisch ontwerp tot het gebruik van SEO en het verzorgen van online marketing. En daarnaast bouwen we de website, de webshop of het webportaal natuurlijk ook.

Mobile

Mobile

Naast webapplicaties ontwikkelt Progon ook native apps voor Android en iOS, alsook hybride applicaties. Bij zo'n app hoort meestal een backend die we ook verzorgen. Of dat nou het cms is van een website of het voorraadbeheer van een webshop, of een complexere backend waarbij de app moet kunnen communiceren met bestaande applicaties en databases van de klant.

Hosting

Hosting

Progon verzorgt graag de hosting voor onze klanten. Dat maakt alles makkelijk: geen gepingpong tussen de bouwer en het hostingbedrijf; alles ligt bij ons. Is er een probleem, dan is er bij Progon altijd iemand paraat die meteen kan ingrijpen. Het maakt onze service lekker snel. En we kunnen constant monitoren of de site of de applicatie lekker draait.

We maken gebruik van AWS (Amazon Web Services) voor onze hostingdiensten. Hierbij combineren we de meest geschikte architectuur en nemen we strikte beveiligingsmaatregelen.

Support

Support

Bij onze projecten maken we graag SLA-afspraken om de applicatie of website ook na de oplevering te kunnen monitoren en onderhouden. Via onze support-dienst kunnen klanten ook snel melden als er iets mis is, zodat wij kunnen ingrijpen, of kunnen wensen voor aanpassingen worden doorgegeven. Progon reageert altijd snel.